Archive for June, 2011

Gekusd

30 June 2011

Illu’s voor universiteitsblad Vox. Over hoe studenten meer moeite hebben met d’s en t’s. De kaart was bedoeld voor op de cover, maar die haalde het niet, want daar stond opeens Torre Florim. Terecht natuurlijk.

.

.

.

Nét binnen.

27 June 2011

Daar staan ze dan, twee van het zweet dampende Polen en hun dampende vrachtwagen. Daar staat ie dan: een dampende pallet vol met verse Prof nummer 2-albums.

Nu de promo-karavaan in beweging zetten. De site updaten. Eind van de week is het weer lekker koel.

.

.

LimiTee, Roel gaat bloot

21 June 2011

Wat deed Roel vorige week in de slaapkamer van een Spaanse fotografe? En waarom moest hij zich daar gedeeltelijk uitkleden?

Zou dat iets met de de plannen van LimiTee te maken hebben? En wat had Dakboerin daar dan weer mee te maken?

Vragen, vragen vragen! Klik en kijk!

.

Tijd voor de KuisOfoon®, dé app voor trouwe geliefden

19 June 2011

Diep van binnen besta ik uit Wortel. Willie Wortel that is. Toen ik afgelopen week de opdracht kreeg voor deze illu, jeukten m’n handen dus pas echt. Een app bedenken die laat zien dat de snelle ontwikkelingen in de techniek -smartphones, social media- soms wel érg snel gaan. En dat ze ook wel eens te ver gaan. Dat ze het gevoel van vrijheid en andere dingen aantasten.

Kortom: tijd voor de KuisOfoon!

.

.

.

.

.

Rechtermuisklik op het plaatje hieronder, openen op een nieuwe pagina om ‘m groot en leesbaar te zien voor uitleg van de werking van de app.

.

.

Details

19 June 2011

De hele illu stond dit weekend in NRC Handelsblad, maar zoals ik al vaker heb beweerd, een detail is wel zo prikkelend. Kun je de rest erbij fantaseren.

.

Pistolen & Zwarte gaten

8 June 2011

Hij komt er aan! De opvolger van het jeugdstripalbum van het jaar: prof Oja-Aha deel 2, Pistolen & Zwarte gaten. De spullen liggen nu bij de drukker en eind van de maand moet het binnen komen. Altijd spannend. De cover mag je alvast zien. Andere sneakpeaks volgen!

.

.