Archive for February, 2012

Aan de teugels

24 February 2012

Studenten worden verplicht meer uren per weken aanwezig te zijn. De zogenaamde ‘ophokuren’ (spreek niet uit als ‘ofokuren’). Illustratie en logo voor studentenblad VOX.

.

.

Gouden Handdruk

13 February 2012

Ik had het artikel gelezen en besloot een illustratie te bedenken vlak voor het slapen gaan. Ja, dan kun je natuurlijk wachten op iets surrealistisch.

.

.

.

Videotheek-engeltje

9 February 2012

Wie wil ‘m nou niet? Een engeltje dat alle lastige zoekwerk voor je overneemt. Daar ging dit artikel dan wel niet over (dat ging over hoe sommige videotheken het hoofd boven water kunnen houden door toegewijde eigenaren), maar verdorie, verdult, dat zou me toch retehandig zijn.

.

.

.

Een paradijs aan de Noordzee

6 February 2012

… dat was zo ongeveer de strekking van het artikel, dat vorige week in de next stond. Journalist uit Nederland gaat acht jaar naar Warschau, komt weer terug en ziet nu opeens helder dat Nederland fantastisch is.

.

illu voor binnenwerk:

.

.

illu voor cover en artikel in Handelsblad:

.

.

De nieuwe plaat van Daniël

2 February 2012

GUNDER ligt in de winkel en Daniël Lohues gaat de theaters in as we speak. Het fijne is dat je als vormgever/illustrator al een voorproefje van de muziek krijgt. Dus ik kan je er met een gerust hart naar toe sturen. Mooi spul!

.

.

Hier nog een liedje van vorig jaar.

.

Prachtig mooie dag

.

.