De Wraak van Google en Poetin

Ik geef toe dat het niet profi staat; een blog niet goed bijhouden. Mijn beste verweer is dat veel tijd in het afronden van het boek KSX ging zitten. Dat is natuurlijk maar half waar. Als ik eenmaal wat op Facebook heb gezet dan schiet het blog er bij in. Mag niet!

Daarom nu drie recente tekeningen. Bij de eerste tekening vroeg ik me af of ik straf zou krijgen van Google toen het op de voorpagina van de krant stond. Dat ik opeens niet meer in de resultaten van een zoekopdracht zou staan. Het lijkt mee te vallen…

.

.

.

Poetin zou me de tweede tekening over de toestand van Rusland kunnen aanwrijven.

.

.

.

De derde tekening lijkt zonder risico’s voor mij. Het hoort bij een verhaal van een meisje dat vecht tegen een hersentumor terwijl haar medescholieren examen doen.

Leave a Reply