Vierdaagsefeesten 2017: géén wandelaars!

De Vierdaagsefeesten maakt al jaren gebruik van foto’s voor de promotie van alle feestgedruis tijdens het wandelevenement. De uitdaging voor dit jaar: eens proberen of dat ook een getekend beeld zou kunnen zijn. De eerste gesprekken daarover had ik in november. Een paar dingen werden meteen duidelijk: géén wandelaars afbeelden (want dat is de Vierdaagse en níet de Vierdaagsefeesten, een duidelijk verschil); het moest zowel piepklein (online) als loeigroot (spandoek) overeind blijven; het moest FEEST uitstralen en jong & oud en arm & rijk en iedereen aanspreken en zeker niemand voor de borst stuiten. Het volledige lijstje wensen was een A4-tje lang. Ik vind een duidelijke briefing altijd fijn. Veel beter dan een vaag verhaal dat schetsronde na schetsronde langzaam helderder wordt. Hieronder mijn schetsvoorstellen:

.

.

.

.

.

.

En het definitieve ontwerp

.

.

.

.

.

.

Leave a Reply