Maandagcartoon 131

We gaan aftellen, lieve lezers. Ik kreeg te horen dat er per 8 of zelfs per 1 december geen cartoons meer in de nrc.next komen te staan. Kortom adieu Kito, Nozzman, Emde, Metin Seven en Maandagcartoon van Roel in de next. Tot die tijd extra genieten dan maar.nrc_cartoonroel_ma1011_2008.jpg 

6 Responses to “Maandagcartoon 131”

 1. eliane Says:

  Nouwja, hoe kan dat nou? Wat is een krant zonder cartoons? Of worden jullie vervangen? Blijft er niemand over?

 2. admin Says:

  Fokke & Sukke blijven. Maar de krant krimpt met wat pagina’s door tegenvallende reclameinkomsten. Dan snij je waar het het minste pijn doet. In dit geval de de ‘Pauze’-pagina. Met puzzels en cartoons. Illustraties blijf ik gewoon maken. Tis heeeeeel erg jammer, dat wel.

 3. eliane Says:

  Nou, laatste cartoon over de economische crisis, dan maar?

 4. admin Says:

  Ja, zoiets. Tzal wel een persoonlijke worden. Ik broed nog.

 5. Pepijn Says:

  Nouja! Dat wist ik helemaal niet, heb ik net mijn abonnement weer verlengd…
  Jij bent/was overigens de beste van het nrc*next cartoonistenteam, prachtige grappen met de actualiteit, zowel vorige week als vandaag (de shrinking economy). Ik hoop dat ik je – naast internet – nog op een ander platform kan blijven tegenkomen!

 6. admin Says:

  He Pepijn, bedankt! Een pleister op de wonde. Tja, waar kun je me nog meer in actie zien… In de Taptoe, maar dat is niet erg actueel. In andere bladen, maar ook daar maak ik geen grappen zoals in de next. Ik ga binnenkort eens kijken of er nog plek voor me is in andere kranten/bladen. Ik hoorde van meer cartoonisten dat ze er uit waren gezet. Crisis!

Leave a Reply