In de Koelkast

Toen rond 2004 Prof Oja-Aha voor de eerste keer uit de Taptoe werd geknikkerd, besloot ik al snel om een nieuwe strip te maken. Een strip over een stel groenten die in een moestuin bij een boerderij zouden leven. Maar dan niet van dat gezapige verder, wel een actie/helden-formule. Ik ben tenslotte een jongetje, en dat vinden jongetjes leuk om te tekenen. De karakters kregen al vorm toen me werd gevraagd om in plaats van één, twee pagina’s Prof voor de Taptoe te gaan tekenen. Nu wachten de moestuingroenten al jaren op de dag dat ze avonturen kunnen gaan beleven.

.

2 Responses to “In de Koelkast”

  1. saltyletters Says:

    Ze spatten bijna van mijn scherm af!
    Mooie kleurstellingen!!

  2. Maurits Says:

    Dat worden spannende avonturen. Ik kijk ernaar uit!

Leave a Reply