roel venderbosch - hoe noemen we de band - graphic novel

 

ISBN: 9789463361330

Uitgeverij: De Harmonie

Aantal pag: 96

Bestellen kan o.a. hier.

 

Ik wilde over bandjes en muziek vertellen. Niet over de grote wereldsterren, maar over een bandje op school, in de kroeg, over het bandje waar je zelf in zit, dat je in het café ziet waar je een biertje drinkt. En over opgroeien met muziek.

 

Over Hoe noemen we de band:

Wie vertelt een puber hoe het leven in elkaar zit wanneer je in Aalten woont, het Jeruzalem van het oosten. God of Sting? En hoe zorg je dat je iemand wordt op je 14e… Een nieuw kapsel? Dat is pas het begin. Een tweedehands basgitaar leidt tot een band, dan een meisje, een oefenhok en het podium. In deze coming of age graphic novel zien we hoe Roel Venderbosch in zijn eerste twee bandjes belandt, verliefd wordt en meedoet aan de jaarlijkse poptalentenjacht. Muziek wijst de weg.

 

Een paar toffe recensies en stukjes:

 

 

Striptip

 

De Stripvlogger

 

Het Parool

 

omroep gelderland

 

Dagblad van het noorden

 

 

 

 

Veronicagids

 

 

 

 

 

roel venderbosch - graphic novel - KSX

 

ISBN: 9789076174570

Uitgeverij: De Harmonie

Aantal pag: 88

Bestellen kan o.a. hier.

 

Dit boek is mijn debuut als auteur bij uitgeverij de Harmonie.

 

Over KSX:

 

Jozef Sechs presenteert ieder jaar de chique catalogus van KSX, zijn postorderbedrijf in luxeproducten. Ditmaal echter ligt hij tijdens de presentatie in het ziekenhuis. Hij grijpt zijn ziekbed aan om de nieuwste producten extra te promoten in de media.

Zijn zoon Max krijgt de tijdelijke leiding over het bedrijf. Eindelijk kan hij in de voetsporen van zijn vader treden! Max doet de presentatie in stijl. Met coole flair demonstreert hij apparaten voor lichaam, hart en geest. Onmisbare zaken voor de moderne mens, van Inflate-o-Parka tot Sparkle Puke. Maar is het verkopen van luxeartikelen eigenlijk wel wat Max wil?

 

KSX - geschiedenis van

het fictieve familiebedrijfslogo

Straatposters

Enkele recensies

All work © Roel Venderbosch

 

roel venderbosch